Bekijk nu het leeraanbod voor 2024 op onze vernieuwde website

Het Rijksopleidingsinstituut tegengaan Radicalisering (ROR) presenteert met genoegen haar vernieuwde digitale thuisbasis. Onze website is niet alleen geactualiseerd, maar ook herontworpen om de informatiestroom te optimaliseren en het gebruiksgemak te vergroten

Een overzicht van het onderwijsaanbod van het Rijksopleidingsinstituut tegengaan Radicalisering
Beeld: ©Opleidingsinstituut DJI

Bij een nieuw kalenderjaar hoort niet alleen een actuele website, ook kan je op onze website nu ons vernieuwde aanbod van leeractiviteiten bekijken. Vanaf heden zijn onze trainingen ondergebracht in vier categorieën; basis-, thema-, vaardigheid- en doelgroeptrainingen. Bovendien bieden we vanaf 2024 een geheel nieuwe training ‘verschijningsvormen extremisme’ aan.

Bekijk het volledige aanbod van het ROR in 2024.