Ons aanbod

Ons aanbod

Onze leeractiviteiten bieden kennis, inzicht en vaardigheden op het gebied van radicalisering en extremisme.

Actueel

De wisselwerking tussen beleid, wetenschap en praktijk vormt de basis van onze leeractiviteiten. Dankzij de nauwe samenwerking met vele deskundigen in het werkveld en toetsing door de curriculumcommissie ROR zijn onze leeractiviteiten altijd praktijkgericht en actueel. Bovendien is de inhoud in lijn met de Nationale Contraterrorismestrategie.

Basis, verdieping, maatwerk

Het vaste aanbod van het ROR bestaat uit basis-, thema-, vaardigheid- en doelgroeptrainingen. Daarnaast kunnen wij op verzoek een leeractiviteit van één of meerdere trainingen samenstellen op basis van een specifieke leerwens. Daarbij is ook de doorlooptijd van de training bespreekbaar. Trainingen kunnen kort na elkaar of verspreid worden over een bepaalde periode. 

Opbouw training/leeractiviteit

Onze trainingen bevatten een mix van kennisoverdracht, praktisch oefenen (met trainingsacteurs), groepsuitwisseling, reflectie, casuïstiek, filmmateriaal en e-learning.

Toetsing en certificering

Al onze leeractiviteiten zijn getoetst op inhoud en kwaliteit door de curriculumcommissie en gecertificeerd door Cedeo.

Trainingen voor DJI

Sophie is hét online portaal voor alles omtrent leren en ontwikkelen bij DJI. Bekijk het opleidingsaanbod van het ROR in Sophie en schrijf je in.